Vrátili jsme se z Veggie Náplavky, a i přesto jsmě měli hlad. Proto jsem koukla do lednice a připravila večeři "co dům dal". A že toho bylo! Zbytek medvědího česneku, sojová smetana, bazalkové tofu a pár žampiónů. Přihodila jsem k tomu brambory a skvělá večeře byla na světě.
- brambory
- medvědí česnek
- rostlinná smetana
- bazalkové tofu
- za studena lisovaný olej
- sojová omáčka
Postup:
První dáte péct brambory nakrájené ve slupce na čtvrtky a posypané oblíbeným kořením. V troubě pečeme na 200 °C. Mezitím si rozmixujeme bazalkové tofu s rostlinnou smetanou, přidáme sůl a pepř. Dále rozmixujeme medvědí česnek s olejem. A do třetice orestujeme žampióny se sojovou omáčkou. Až budou brambory hotové, jednoduše vše naskládate na sebe a už jen vychutnáváte.
Claireh
Líbil se vám článek? Pokud ano, přidejte si do oblíbených naši stránku na Facebooku a žádný další vám neunikne :)
1 komentář:
Mňam, jednoduchá jídla jsou často ty nejlepší :)
Okomentovat