neděle 22. října 2017

Recenze: bio masážní svíčky Stuwa


Znáte bio masážní svíčky? Pokud ne, tak nejste sami. Taky jsem tohle vůbec nikdy neviděla. Ale můžu říct, že mě jejich používání hned nadchlo!

O co vlastně jde?
Jedná se o bio (95 %) veganské masážní oleje ve formě svíčky. Základem je kokosový olej a karnaubský vosk. Použití je naprosto jednoduché – zapálíte knotek a necháte chvíli hořet, tím se rozpustí olej na požadovanou strukturu k masáži. Po rozehřátí se olej stane kapalným. Sfouknete svíčku a necháte velmi malinkou chvilku olej ochladit. Chce to opravdu jenom minutku, protože pochvilce zase začne tuhnout. A pak už si jenom užíváte tuto provoněnou masáž.

Složení: Cocos Nucifera Oil*, Copernicia Cerifera Cera*, Parfum, Glycine Soja Oil, Limonene, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, Citral, Geraniol, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol. Konzervanty: Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
*z kontrolovaného biologického zemědělství. 95 % podílu BIO složek.


Jak se líbil nám?
První, co vás jistě zaujme, je design obalu. Plechová retro krabička pomalovaná miloučkými zvířátky. A samozřejmě nechybí ani logo Vegan Society.

Až se pokocháte vnějškem a krabičku otevřete, naprosto vás dostane ta úžasná vůně. K nám se dostala vůně Vanilka a Senses. Obě dvě jsou velmi příjemné. U vanilky byste vnitřek nejraději celý snědli! Oproti tomu Senses voní krásně po santalovém dřevě a pomerančích. Takže, když si svíčku zapálíte, provoní se vám nádherně celá místnost.

Masáž s nahřátým olejíčkem dává této už tak příjemné činnosti něco navíc. Jasně, že si můžete ohřát jakýkoliv jiný olejíček například v misce, ale masážní svíčka je mnohem pohodlnější – vše máte v jednom. Tato směs oleje  a vosku se opravdu skvěle rozstírá a vsakuje do pokožky, takže po masáži nemáte celá mastná záda.

Zkrátka a dobře – pro mě je to pecka! Masáže u nás milujeme a tyto masážní svíčky je příjemně ozvláštnily.

Kde je můžete sehnat?
Kde jinde, než na e-shopu Gaea.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat