To jsme se tak jednou vraceli z centra a přemýšleli, co si dáme na večeři. Nakonec jsme koupili bagety na dopečení a doma se snažili zlikvidovat přebytky. Nejprve jsem udělala domácí tofunézu s pažitkou, na cibulce a omáčce tamari osmažila seitan speciál. To všechno jsem přidala do bagety, která už byla napěchovaná zeleninou - my jsme měli rajčata, okurky, salát a cibuli. A jak chutná taková večeře nejlépe? No přece za letního večera na balkóně s lahvinkou Lambrusca a romantikou při svíčkách :)
Domácí tofunéza
- půlka balíčku tofu
- 15 ml oleje
- 30 ml sojového mléka
- lžička šťávy z citrónu
- sůl
- pažitka
Stačí všechno rozmixovat a poté dochutit podle svých preferencí.
Claireh
Líbil se vám článek? Pokud ano, přidejte si do oblíbených naši stránku na Facebooku a žádný další vám neunikne :)
Líbil se vám článek? Pokud ano, přidejte si do oblíbených naši stránku na Facebooku a žádný další vám neunikne :)
1 komentář:
nádhera! Musím udělat manželovi až mu skončí RAW detox.... :-)
Okomentovat